Инфо

1. јул 2021.1. јул 2021.
Пријем вуковаца и ђака генерације општине Владимирци

Знањем допринос бољитку

У конаку књиге ,Библиотеци ‘’Диша Атић’’ Владимирци председник општине Горан Зарић уприличио је пријем ђака генерације и хосиоце Вукове дипламе. Пригодним обраћањем делећи књиге и ваучере, вуковцима у износу 15.000 динара, а ђацима генерације у износу 25.000 динара, истакао је да је овај гест општине само симболичан као сатисфакција за стечено знање и охрабрење да тако и наставе. Уз честитке и родитељима, али и просветарима задовољан председник је констатовао да су се у школама које ће одобрати увек препознавали ученици из Владимираца. Са своје стране локална самоуправа ће се постарати да побољша услове за рад у свим школама општине. Истакао је и жељу да пре свега постану добри људи и спремно дочекају искушења у животу,задовољан је био челник Општине Владимирци.
У Основној школи ‘’Жика Поповић’’ ђак генерације је Марија Петровић а уз њу вуковци су и Немања Ковачевић, Ивана Марковић, Јана Пантелић, Иван Вујић, Младен Станисављевић .
Ђак генерације у Основној школи ‘’Јован Цвијић’’ Дебрц је Валентина Миловановић, а вуковци Ана Николић и Емилија Тодић.
Ђак генерације у Посавотамнавској средњој школи са домом ученика је Ирена Вешовић.
Марија Петровић и Валентина Миловановић ће уписати средњу медицинску школу, прва да буде фармацеутски техничар, а друга има жељу да буде физиотерапеут.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa