Инфо

1. јул 2021.1. јул 2021.
Све познато
ФУДБАЛ: НИЖЕ ЛИГЕ

Све познато

Последње коло је могло слутити изненађење, али је протекло без њега. Отклоњена је последња недоумица. Цер из Петковице није био значајно мотивисан у Мајуру, јер је већ подигао победнички пехар и поражен је од домаћина коме је ова утакмица била све или ништа у борби за опстанак. Синђелић је морао да се нада, али та нада није постала стварност. Мајурци остају у Округу, док Синђелић, дуговечни члан Окружне лиге, мора наредне сезоне у нижи ранг. Победа Мајура задржала је Слободу Салаш Црнобарски у МОЛ Мачва.
Укратко, шампиони у ФСМО су: Цер Петковица, најбољи у Окружној лиги, потом Раднички Коцељева, победник МОЛ Поцерина, Липолист, шампион МОЛ Мачва и Јединство Мали Зворник, првак МОЛ Јадар. Титуле у најнижем рангу су освојили: Слога Дуваниште (ОЛ Шабац), С. Лазарац Совљак (ОЛ Богатић), Добрава Жабар (ОЛ Посавотамнава), Думача П. Метковић (ОЛ Поцерина), Слога Матијевац (ОЛ Владимирци), Лук Воћњак (ОЛ Лозница).
ФСМО нема више суперлигаша, у Првој лиги репрезентују Мачва и Лозница, у Српској Мачва Богатић и Рађевац Крупањ, шампион Зоне у претходној сезони. Рађевац је једини клуб ФСМО који се пласирао у виши ранг из лига под ингеренцијом виших инстанци. Мачвански део Колубарско мачванске групе зоне чиниће следеће сезоне: Слога Богосавац, Младост Прњавор, Борац Лешница, Дрина, Јединство Владимирци и Цер Петковица.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa