Инфо

8. јул 2021.8. јул 2021.
Фото: Глас Подриња, Драган Гашић организатор, Душан Јосиповћ судија,  Лука Станимировић администратор Турнира

Фото: Глас Подриња, Драган Гашић организатор, Душан Јосиповћ судија, Лука Станимировић администратор Турнира

ПОСЛЕ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ВИДОВДАНСКИ ТУРНИР У СОКОЛСКОМ ДОМУ

Шабачки футсал у 46 земаља

Турнир је почео 29. јуна, а финале је на Петровдан, 12. јула, у понедељак. Такмичи се 80 екипа из 46земаља света. Организатори очекују добру атмосферу и ферплеј
После две деценије Видовдански футсал турнир се вратио на терен Соколског дома. Под називом Први међународни летњи футсал турнир, у организацији MM Stars доводи у Шабац све што вреди у овом спорту. Турнир је почео 29. јуна, а финале је на Петровдан, 12. јула, у понедељак.
Такмичи се 80 екипа. Наградни фонд у сениорској категорији је 450.000 динара.

-Један од најбољих турнира који је организован у последњих 10 година у Региону. Нема лоше екипе. Пренос из Шапца ће ићи у 46 земаља света преко Јутјуба, на “Србија футсал” рекао је Драган Гашић, организатор и захвалио се Влади Републике Србије, која је подржала пројекат, Спортском савезу Шапца, Спортском савезу Србије и Граду Шапцу.

После две деценије Видовдански футсал турнир се вратио на терен Соколског дома. Под називом Први међународни летњи футсал турнир, у организацији MM Stars доводи у Шабац све што вреди у овом спорту. Турнир је почео 29. јуна, а финале је на Петровдан


Администратор турнира Лука Станимировић је истакао да је током претходних такмичарских дана све протекло у најбољем реду. Турнир се одржава у седам узрасних категорија, од пионира до ветерана 45 плус.

-Постали смо бренд број један у региону захваљујући нашим Међународним футсал Божићним турнирима. Данас почиње елиминациона фаза. На реду су прва два четврт финала у категорији сениора. Све финалне утакмице се играју у понедељак и треће место у категорији сениора. Све остале утакмице за треће место се играју у суботу, док је у недељу слободан дан, рекао је Лука Станимировић и позвао све да испрате предстојеће утакмице.

Душан Јосиповић, један од чланова судијској колектива је истакао да је досадашњи део турнира протекао без икаквих проблема и инцидената и пожелео да тако и остане.

Фудбалски савез Шапца је покровитељ награде у категорији сениора, заједно са Градом Шапцем


-Судијски колектив предводи Петар Радојчић, УЕФА судија Футсал прве категорије Остатак судијског тима од шест судија, чине судије из Шапца, које се мењају, у зависности од обавеза.

Организатори овог турнира су се захвалили организаторима турнира “Џони, Муки, Буби” из Мајура, који је посвећен момцима који су прерано преминули. Како се ове године турнир у Мајуру није одржао, организатори су подржали овај турнир у “Соколани” и у понедељак ће одржати ревијалну утакмицу са репрезентацијом Града Шапца.

Фудбалски савез Шапца је покровитељ награде у категорији сениора, заједно са Градом Шапцем и компанијом ДПС “Клас”.
M. M.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa