Инфо

13. октобар 2011.13. окт 2011.
МИРОСЛАВ КОСТИЋ - СПОЈ ЈАКЕ МАШИНЕ И СЛОБОДНОГ ДУХА

ЛЕГЕНДА КОЈА ТРАЈЕ

Наш суграђанин Мирослав Мићко Костић заљубљеник у правом смислу те речи у Харлеy ““ Давидсон двоточкаше напустио нас је у недељу 9. октобра у 48 години живота после дуге и тешке болести. Нераскидива веза између Мићка и мотоцикла датира још од његове десете године. Најпре је отац Драгутин своју љубав према двоточкашима пренео старијем сину, а потом и млађем односно Мирославу. Пре свега, из хобија ова велика љубав постепено је прерасла у професионалну делатност.
Током последње деценије прошлог века почиње професионално да се бави одржавањем мотоцикала ове престижне марке. Да би након десет година упорног рада направио прави бум у овој области. У својој радионици радио је мотоцикле по жељи купаца, одржавање, репарацију, као и продају. Рађени су уникатни модели, углавном за личности из јавног живота, попут Владе Георгиева, Милорада Чавића, белгијском аташеу, амбасадору Турске, као и многим странцима који живе и раде у нашој земљи.
Обишао је пола света на мотоциклу у жељи да упозна свет и да свет упозна њега. Пројездио је на свом Харлију Америку, Аустралију, целу Европу и “¦ Имао је прилику и част да буде део највећег мото скупа у Јужној Дакоти где се окупило око милион бајкера из целог света. Редовно је обилазио мото скупове у старој Југославији. Био је авангардан у сваком погледу, зачетник бајкерског стила живота, спој јаке машине и слободног духа. Први је организовао бајк парти у Србији са живом свирком.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa