Инфо

15. јул 2021.15. јул 2021.
САЛТО МОРТАЛЕ
ВЕЛИМИР КУЗМАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ГО ЗЗС

САЛТО МОРТАЛЕ

-Ви сте, поштовани, одборник са листе “Небојша Зеленовић, Шабац је наш”. Носимо обојица мајицу са његовим именом скоро годину дана. Покушавам да разумем Ваш став, а ево, изнећу Вам и мој. Искрено се борим да се грађани слободно изјашњавају на дан избора. Као што знате, заједно смо поднели тужбе суду због основане сумње да је у Шапцу било куповине гласова од стране СНС. Постоје и снимци који ту сумњу потврђују. Куповина гласова је нечастан посао, волео бих да имамо државу која би такве покушаје строго санкционисала. Залажем се да странке које то системски раде, буду лустриране, а појединци који то раде у своје име, буду строго кажњени. Када бих имао сазнања да је моја странка нешто тако системски радила и да сам на такав начин добио мандат, одмах бих поднео оставку. Видим да не делите моје мишљење, као и многи други одборници владајуће већине, јер би Градска скупштина часом остала без кворума.

Верујем да својим последњим изјавама баш радујете Српску напредну странку. Мислим, оправдано се и радују, давно је речено да је непријатељ мог непријатеља мени пријатељ. Верујем да човек треба да стоји иза својих речи. И да их потврди делом. Знам да нисте фан господина Ђиласа, али је први политички потез био да се баш са њим сликате. Знам да нећете порећи да сте нас уверавали да би за господина Небојшу дали обе руке. Сећам се тога јер сам се сам замислио да нисам спреман за такву жртву, сем за своје дете. Шта то сад би, није то било давно?! Били сте љути на жену у коју сте имали пуно поверење што се као одборник придружила заседању Скупштине. Надам се да нисте Ви следећи у том пробраном друштву.

Не може се дуго ходати по жици. Салто се лако претвори у салто мортале. Осим ако, као у сваком другом циркусу, публика не поверује да се десила трагедија, а оно, у ствари, СНС је поставила мрежу да је публика не види. А они су мајстори за рециклажу свега што се у тој мрежи нађе, знате Ви то добро, да не набрајам имена-навео је између осталог председник ГО ЗЗС Шабац Велимир Кузмановић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa