Инфо

15. јул 2021.15. јул 2021.
Базени хит и овог лета
Општина Владимирци

Базени хит и овог лета

Мора се истаћи да радним данима ученици до осмог разреда имају бесплатан улаз на базене. Иначе радно време базена је од 7 до 19 часова а викендом од 16 до 19 часова организујемо и летње журке, све са циљем да купачи оду задовољни и сваки наредни дан дођу у што већем броју
Омиљено место за освежење у ове вреле дане базени за најмлађе и раскошни велики базен, биће и овог лета место окупљања завидног броја посетилаца. Туристичка организација општине Владимирци брине да буде све под конац уз непромењену цену од 200 динара и додатне садржаје попут јела и пића по популарним ценама о којима неуморно брину обучени кадар посавотамнавске средње школе:

-Мора се истаћи да радним данима ученици до осмог разреда имају бесплатан улаз на базене. Иначе радно време базена је од 7 до 19 часова а викендом од 16 до 19 часова организујемо и летње журке, све са циљем да купачи оду задовољни и сваки наредни дан дођу у што већем броју - речи су Ивана Пакића, директора ТО општине Владимирци, који је на крају истакао да Завод за јавно здравље Шабац редовно контролише квалитет воде те да су поносни на изванредан квалитет нове.

За крај само појашњење да ђаци до осмог разреда треба на улазу да покажу ђачку књижицу.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa