Инфо

15. јул 2021.15. јул 2021.
„ДУГОДНЕВИЦА”
Нови роман Милоша Латиновића

„ДУГОДНЕВИЦА”

Љубитељима аутора Милоша Латиновића Вулкан издаваштво представља нови роман –Дугодневица. Писац упућује читаоцима неодољиви позив на једнодневно путовање и истраживање града на ушћу две реке, с ликовима чију животну структуру испуњавају сећања на дивне дане детињства, страсне љубави и уметничка достигнућа, али и страхови за будућност.

Занимљивост лутања, важност љубави, уметнички доживљај, опрезност спрам жеља у основи су романа Дугодневица. Можете га прочитати за дан, али ћете га памтити годинама.

О ликовима у роману Дугодневица Латиновић истиче: „Можда јесу усамљеници, идиоритмици у великом граду, али њихове мисли, њихова искуства, ставови, анализе људи које сусрећу, представљају бриљантну анализу света у којем живимо. Пролазећи улицама, преко тргова, кроз уске пролазе и мирисне баште иза високих зидова, свако својом путањом, откривају прелепе видиковце и скривена тајна места града који су постепено открили. Он је њихов мада су у њега дошли.“ Град Латиновићевих јунака постаје један од ликова романа.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу Дугодневица


Милош Латиновић аутор је збирки прича, романа, књига есеја и десетак драмских текстова, као и више од сто различитих књижевних прилога. Вулкан издаваштво је до сада објавило пет романа овог аутора – Сто дана кише, Шекспиријенс, Четири лудила, Шекспиров клијент и Етапе ноћи.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa