Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
Српска странка заветници

Српска странка заветници

ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ СРПСКЕ СТРАНКЕ ЗАВЕТНИЦИ У ШАПЦУ

Борба за породицу, традицију, достојанство

На иницијативу неколико стотина Шапчана, 18.07.2021. године члан председништва Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски отворила је просторије Српске странке Заветници ГО Шабац у улици Милоша Поцерца 16. Првом иницијативном састанку одбора пристуствовали су чланови председништва странке Драган Бошковић и др Зоран Зечевић, као и чланови и симпатизери странке. Шапчани су препознали једну нову снагу и енергију која нуди конкретна решења, од национално државотворних до локалних месних заједница.

-За Шабац сам веома емотивно везана јер је у њему провела детињство. Овде су моји корени. Шабац је у историји био бедем српске слободе, као најстрадалнији град у Другом, а нарочито Првом светском рату, рекла је Ђурђевић.

Она је нагласила да су Заветници странка поникла из народа.

-Живимо у времену када су пољуљане вредности. Првенствени циљеви наше странке су борба за обнову породице и традиције српског народа, достојанства, политичке одговорности, јединства. Стубови опоравка су економски патриотизам и наше село. Не смемо допустити да се порази здрава, нормалана и породична Србија. Нама је у фокусу онај обичан човек, који је, нажалост, одавно већ понижен и заборављен , изјавила је члан председништва Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски уз велико одушевљење Шапчана.
Српска странка Заветници

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa