Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
Љубовија-инфо

Љубовија-инфо

Изградња и реконструкција станова за 23 породице у Љубовији

За боље услове живота

У насељу Узовница у Љубовији гради се 9 објеката са 14 станова, а додатно ће бити реконструисано 9 објеката. Куће ће након изградње бити опремљене неопходним намештајем и опремом за домаћинство
У Београду у Клубу посланика уприличена церемонија доделе споразума по програму “Подршке ЕУ социјалном становању и активној инклузији” у ком је општина Љубовија учествовала са пројектом “Бољи живот за све грађане Љубовије”.

Споразуме су доделили Његова екселенција амбасадор Сем Фабрици, министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, министарка за рад и запошљавање Дарија Кисић и министар грађевинарства Томислав Момировић.

У овом програму УНОПС-а прошло је 19 општина и градова из Србије. Вредност пројекта за Љубовију је 61 милион динара без ПДВ-а, од чега је учешће општине 9 милиона динара. Додели споразума у име општине Љубовија присуствовао је председник општине Милан Јовановић и руководилац одељења за ЛЕР Мићо Бабић.

Љубовија-инфо


Општи циљ пројекта је допринос повећаном социјалном укључивању жена и мушкараца, девојчица и дечака који живе у сиромаштву и искључени из друштва, и пружање могућности за достојанствен живот и активно учешће у друштву.

У насељу Узовница у Љубовији гради се 9 објеката са 14 станова, а додатно ће бити реконструисано 9 објеката. Куће ће након изградње бити опремљене неопходним намештајем и опремом за домаћинство. За све кориснике биће примењене мере активне инклузије, односно корисници ће добити помоћ у виду подстицаја за куповину опреме за рад и развој сопственог посла.
Љубовија-инфо

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa