Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
Шест наступа за шест медаља
НОВЕ УСПЕХ ТАРЕ И “АСОЛУТА”

Шест наступа за шест медаља

Тара је и овог пута осмислила све кореографије и заједно са децом их спремила за шест медаља. Међу звучним именима у свету игре, мали шабачки студио поново је показао вансеријски таленат и квалитет
Тара Цветковић и “Асолуте” (Assolute) балетске секције “Абрашевића” вратиле су се са још једног такмичења окићене медаљама. “Денс нау” (Dance Now) фестивал одржан је у четвртак у Врњачкој ањи. Девојчице за шест кореографија освојиле шест одличија - пет златних и једно сребрно.

Тара се окитила златним медаљама у две соло тачке, једној дуетској са четрнаестогодишњом Дуњом Нешић и једном заједно са децом. Дуња је освојила златну медаљу у солу, док су деца освојила и једну сребрну медаљу. Као специјалне награде добиле су котизације за још три фестивала.

Тара је бесплатну котизацију за наступ на овом фестивалу освојила прошлог месеца, као награду за најбољи наступ на фестивалу на Палићу, где је, заједно са девојчицама освојила три злата за три наступа.
Тара је и овог пута осмислила све кореографије и заједно са децом их спремила за шест медаља. Међу звучним именима у свету игре, мали шабачки студио поново је показао вансеријски таленат и квалитет.



Запамтите имена Лене Ђурић, Александре Марковић, Теодоре Драгићевић, Хелене Дивнић, Петре Станимировић, Ларе Селенић, Ленке Поповић и Ленке Шуманац. Ове девојчице, старости од четири до седам година, још нису изашле на бину да не освоје медаљу. Њихово време тек долази. Тара Цветковић и Дуња Нешић предводиће их у нове победе и до нових медаља.
M.M.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa