Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
Девет медаља
ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ 2021.

Девет медаља

Учинак из наслова је предвиђање америчке новинске агенције „Асошијетед прес“ за учинак Србије на предстојећим Олимпијским играма у Токију. Предвиђају да ће наши спортисти освојити девет одличја, од чега два злата, четири сребра и три бронзе.

Очекују титуле Новака Ђоковића у тенису и каратисткиње Јоване Прековић (категорија до 61 кг). У финалу Ђоковић ће победити Медведева према овим предикцијама, док ће Јована савалдати Јапанку Сомеју.

Сребра су „намењена“ кошаркашицама које ће у великом финалу претрпети пораз од САД, трећа ће бити Аустралија, потом ватерполистима Србије. АП превиђа пласман у финале и пораз у окршају са Хрватском, бронза ће припасти Мађарима, као и баскеташима (три на три) који путују као једни од главних фаворита, али ће застати у финалу где ће их надиграти Пољска. Бронза у овој дисциплини припада Летонији.

Појединачно сребро очекују од кајакаша Страхиње Стефановића (К1 200), те да ће кроз циљ проћи иза Британца Хита.

На треће место ће се, према очекивањима АП попети џудиста Александар Кукољ, иза Португалца Фонсеке и Јапанца Волфа, Зорана Аруновић у стрељаштву, где ће испред ње бити Индијке Десвал и Бакер, односно рвач Мате Немеш. Злато је намењено Кубанцу Бореру, сребро Суркову из Русије.
АП „одузима“ медаљу атлетичарки Ивани Шпановић, као и одбојкашицама, брниоцима сребра, предвиђајући титулу САД, Кини сребро и Бразилу бронзу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa