Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
фото: сви ми који волимо ФК Мачва ФБ

фото: сви ми који волимо ФК Мачва ФБ

ФУДБАЛ: ПРИПРЕМЕ ФК МАЧВА

Бачка пре повратка

Припреме фудбалера Мачве улазе у завршну фазу, а до краја боравка на Златибору, на најважнијем делу прирпема за нову сезону, Шапчани су синоћ одиграли припремни дуел против ривала из Подриња и ривала у Првој лиги наредне сезоне Лознице, док ће у суботу одмерити снаге са екипом која је као и Мачва, бивши суперлигаш и нови прволигаш, ОФК Бачком.

До сада су Шапчани одиграли два припремна дуела. После ремија са Радником у Бијељини, 1:1, Мачва је недавно проверила спрему против ивањичког Јавора, прволигаша и најозбиљнијег кандидата за повратак у највиши ранг. Јавор је голом ветерана Одите славио 1:0, а тренр Мачве Борис Савић определио се да меч почну: Манојловић, Тојчић, Богићевић, Пешић, Поповић, Белић, Адамовић, Стевановић, Франк, Анге (Панић), Арамбашић, док су прилику у наставку добили: Ф. Самуровић, М. Самуровић, Чворић, Сладојевић, Радовановић, Мијаиловић, Ристановић (Пантић), Суботић, Павић (Јовановић), Тримановић, Панић (Тонковић). Осим новајлија и староседелаца, прилику да заиграју добијају фудбалери на проби у клубу, а до краја припрема ће бити јасно ко ће остати и током сезоне.

После повратка фудбалери овдашњег клуба ће тренирати у Шапцу, а 31. јула их очекује генерална проба пред почетак Прве лиге против Радничког из Сремске Митровице. Сезона стартује седмог дана августа.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa