Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
Поклањам ти звезде
НОВИ РОМАН ЏОЏО МОЈЕС

Поклањам ти звезде

Од ауторке бестселера Док нисам срела тебе Џоџо Мојес стигао је нови роман, који слави храброст и снагу пријатељства. Незаборавна, страствена и романтична прича Поклањам ти звезде британске списатељице коначно је у продаји на сајту Вулкан издаваштва!
Нова књига Џоџо Мојес Поклањам ти звезде заснована је на истинитој причи из америчке прошлости.
Жељна да напусти монотонију Енглеске, главна јунакиња Алис Рајт се заљубљује у привлачног Американца и доноси импулсивну одлуку да прихвати његову понуду за брак. Али њен нови живот у малом, конзервативном рударском граду у Кентакију у време Велике депресије још је клаустрофобичнији. Све док не упозна Марџери О’Хер. Независна и неукротива, Марџери никада ни за шта није тражила дозволу од мушкарца, а сада је решена да донесе чаролију књига у најудаљеније и најсиромашније кутке ове регије.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће
на поклон књигу


На коњима, кроз дивље планине и шуме, често се суочавајући са опасностима, али и предрасудама и незнањем, Алис, Марџери и још три изванредне жене откриће слободу, пријатељство, љубав и живот какав им припада.
Књиге Џоџо Мојес преведене су на 46 језика и продате у више од 38 милиона примерака широм света. Такође, заузимају место број један на топ-листама у 12 земаља.
„Сјајна прича о личној снази која бележи и како књиге окупљају заједнице.“ – Рис Видерспун
„Ликови су толико стварни да осећате као да су вам блиски пријатељи. Предиван, посебан роман.“ – Њујорк тајмс
„Заносна прича о љубави, пријатељству и самоостварењу.“ – Пипл
Не пропустите бестселер број 1 топ-листе Њујорк тајмса и избор књижевног клуба Рис Видерспун! Нова књига Џоџо Мојес Поклањам ти звезде ће вас повести у незаборавну, страствену и романтичну, љубавну причу о пет изванредних жена које откривају слободу, пријатељство, љубав и живот какав им припада!

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa