Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
"Глас Подриња"

"Глас Подриња"

ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Младост и Гудијада 2021зачиниле Петровданске дане

„Прошле године корона је прекинула низ који ће не сумњиво прерасти у традицију. Хвала свима на дружењу и размени позитивне енергије уз обећање да ће наредних година бити и боље и богатије“, рекао је председник Општине Владимирци Горан Зарић
Како приличи данима око крсне славе већ омиљеним Петровданским данима, протекле суботе прво су у организацији библиотеке „Диша Атић“ и предшколске установе „Сунцокрети“ уприличене радионице и то ликовна, музичка, читалачка и друштвене игре где се стотинак малишана дружило и видно уживало у њиховом дану а пред древним здањем Конака. Уследио је маскенбал опет најмлађих где је виђено шездесетак принцеза и принчева богатог надахнућа и идеја.

"Глас Подриња"


Био је то дан узајамне вере у боље сутра и неговање једне већ традиције дружења и слог
е

А током дана од раних јутарњих часова текла је ГУДИЈАДА 2021, где се на потезу испред општинског здања до кафане Ловац у умећу печења такмичило око 40 екипа са, по процени, 60 прасади. Било је ту и педесетак котлића а да све буде на високом нивоу месо је даровало и ловачко друштво а све потом бесплатно дегустирало у већ препознатљивом гастрономском фестивалу:
- Прошле године корона је прекинула низ који ће не сумњиво прерасти у традицију. Хвала свима на дружењу и размени позитивне енергије уз обећање да ће наредних година бити и боље и богатије. Истовремено да се обавежемо на истоветан ход и у бољитку наше општине, блистао је у дружењу са дародавцима и бројним грађанима те најмлађима председник Општине Владимирци Горан Зарић.
Уз ваљевско пиво на точење у неограниченим количинама и добру музику био је то дан узајамне вере у боље сутра и неговање једне већ традиције дружења и слоге.
"Глас Подриња"
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa