Инфо

29. јул 2021.29. јул 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА АНДРИЈЕ ГЛИШИЋА И ЦЕРСКА У ЈЕВРЕМОВЦУ

Још једно испуњено обећање

“Поред овога биће урађено и 2,4 километра пута Јевремовац - Маови, а такође и пут до гробља у дужини од 200 метара” рекао је градоначелник Шапца Александар Пајић обилазећи радове
Улице Андрије Глишића и Церска у Јевремовцу, дужине 2,1 километар, асфалтиране се ових дана. Укупна вредност радова је 18,5 милиона динара. Велики број мештана Јевремовца живи у ове две улице, које излазе на пут ка Крупњу и ове деонице имају велики значај за њих.

-Дуго година живим у овој улици и исто толико је она у веома лошем стању. Захваљујем се Градској упрви која је смогла снаге за ову велику инвестицију и да помогну грађанима који живе у овој улици. Наш живот ће се на овај начин поправити и биће квалитетнији, а превоз лакши, рекао је Милан Грујић, становник улице Андрије Глишића.

Председник Савета Месне заједнице Јевремовац Дејан Адамовић је истакао да су мештани задовољни. Захвалио се председнику Србије Александру Вучићу и градоначелнику Шапца Александру Пајићу.

-Овај пут излази на центар села и на пут Шабац - Крупањ, а на другу страну иде ка њивама. Остаје још 700 метара за које такође имамо обећање да ће бити решени. Овде, у овој улици живи око 1.000 мештана, рекао је Дејан Адамовић.

Фото: Глас Подриња


Радове је у понедељак посетио градоначелник Александар Пајић са сарадницима. Том приликом мештани су му изнели и своје друге проблеме и идеје на који начин још може да се побољша њихов живот.

-Све што обећа председник Републике Александар Вучић и Влада Републике Србије ће бити реализовано. Ово је једно од обећања. Поред овога биће урађено и 2,4 километра пута Јевремовац - Маови, а такође и пут до гробља у дужини од 200 метара. Све што смо обећали - да ћемо сарађивати са својом државом, грађани на лицу места виде бенефите од свега тога. Битно је да за своје суграђане и генерације које долазе обезбедимо још боље услове за живот и оставимо град Шабац много уреднији, чистији и инфраструктурно много опремљенији него што је то био када смо дошли на власт. То је суштина власти. Трудили смо се и овде да чујемо проблеме грађана и трудићемо се да им изађемо у сусрет, рекао је градоначелник Пајић.
M.M.

Најновији број

16. септембар 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa