Инфо

29. јул 2021.29. јул 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ ШАБАЦ И ЕКОЛОШКО УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА КОЦЕЉЕВЕ

Потписан уговор о сарадњи

Поводом потписивања уговора о сарадњи, прошлог уторка у Шапцу, између странке Заједно за Србију Шабац, коју је представљао председник Небојша Зеленовић и Еколошког Удружења грађана Коцељеве на челу са председником Славком Живановићем у просторијама странке одржана је краћа конференција за медије.

Овом приликом Зеленовић је између осталог рекао да Отворена грађанска платформа „Акција“ стално расте, а поменуто Удружење које им је приступило је 26 по реду. Истакао је да имају одговоре како да грађани боље живе у разним сегментима друштва, а посебно када се ради о заштити здраве и чисте природне околине, која је по његовом мишљењу често на удару политике актуелне власти.

Представљајући своје Удружење Живановић је нагласио да је формирано 1997. године и често наилази на препреке и неразумевање властодржаца. Он лично у Аустрији ради 49 година и желео би да многа корисна решења у заштити природе, која су тамо у примени, пресели у родни крај, богат природним потенцијалима, посебно у воћарској производњи. Изразио је своје жаљење, јер не наилази на подршку актуелне власти, али не намерава да се преда.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa