Инфо

29. јул 2021.29. јул 2021.
фото: сајт клуба (print screen)

фото: сајт клуба (print screen)

РУКОМЕТ: РК МЕТАЛОПЛАСТИКА

АМБИЦИОЗНА МЛАДОСТ

Металопластика стартовала припреме. Циљ борба за врх у домаћем шампионату, борба за Куп и повратак у СЕХА лигу. Три аквизиције, потенцијално још једна до краја прелазног рока
Шабачке рукометаше очекује борба на три фронта ове сезоне. Нема СЕХА лиге, али ту је европски изазов и свакако много важнији сегмент, домаће такмичење. Војводина је била неприкосновена претходних сезона, но међу клубовима који желе да их коначно зауставе је и Металопластика. Млада екипа предвођена Миодрагом Кажићем стартовала је припреме за нову сезону.

-Част ми је што сам добио прилику да будем први тренер. Задовољан сам екипом коју смо саставили, имамо млад тим, жељан успеха и уверен сам да уз добар рад можемо да будемо конкурентнi за трофеје. Сада смо у тежој од две групе, пред нама је много изазова, а учинићу све да их успешно пребродимо – истакао је тренер Миодраг Кажић.

Неколико играча је напустило екипу, а за сада су три рукометаша обукла плави дрес. Немања Миловановић и Дарко Арсић су поново обукли дрес Металопластике, док је алтернатива на пивоту Вук Миленковић.

-Желео сам да се вратим и нисам размишљао када је стигао позив из клуба који је највеће рукометно име у Србији. Овде је велика традиција, али одлични услови и изузетан рад, верујем да су пред нама бољи резултати него претходне сезоне – сматра новоангажовани Миленковић.

Догодиле су се и измене у стручном штабу. Први тренер је Кажић, њему ће помагати Давид Рашић који се у клуб враћа после готово деценију и по, сада у другој улози, Митар Павловић је координатор школе клуба, док је нови кондициони тренер млади Огњен Јовановић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa