Инфо

29. јул 2021.29. јул 2021.
фото: сајт КК Зорка

фото: сајт КК Зорка

МИНИ КАЈАК: ШАБАЦ ИМА ШАМПИОНА

„Зоркаши“ на врху Србије

Најмлађи шабачки кајакаши, чланови мини кајак категорије наставили су трофејни низ клуба којем припадају освојивши убедљиво титулу екипног шампиона Лиге Кајакашког савеза Србије. Шабачка „Зорка“ је у четири предвиђена кола, остварила исто толико победа приграбивши доминантно победнички пехар.
У последњем колу Шапчани су освојили прво место са 212,5 бодова, 14 више од првих пратилаца, вечитих ривала „Таркета“, значајно иза су се пласирали БСК Борча, Бегеј, Сомбор.... Поменуте бодове донело је шест златних медаља и две бронзе.

На коначној табели „Зорка“ слави титулу са 1.032 бода, једини је клуб који је превазишао магичну границу четвороцифреног учинка. Таркет је остао далеко 78 бодова на другом месту. Трећа у Србији је Борча са 760 поена, Дунав је четврти... укупно је бодовне учинке остварило 24 екипе.

Окончана је и Пионирска лига Србије у којој је „Зорка“ заузела позицију пет на крају шампионата. Освојили су Шапчани треће место у последњој рунди, иза Земуна и Таркета захваљујући по једном злату, сребру и бронзи, но збир свих учинака донео је пету позицију. Овдашњи пионири имају 334 бода, пет, односно седам мање од Елита (Б. Паланка) и БСК Борче, док су се значајно на врху одвојили шампион Земун (504,5) и Таркет (403).

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa