Инфо

5. август 2021.5. авг 2021.
УВЕК ЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМЕТНОСТ

УВЕК ЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМЕТНОСТ

Јаловичка ликовна колонија одржава свој 44. Сазив од 7. до 17. августа
Већ други пут у свом трајању Јаловичка колонија отвара широм своја врата уметницима, тек их мало , на жалост, отшкринувши публици. Планирајући све за овогодишњи саазив Колоније, организатори из библиотеке „Диша Атић“ су поново морали да ускладе програме са пандемијом. Поново се одустало од позива уметницима из иностранства али ће за утеху ове године бити одржана дечја радионица. Колонија неће ове године имати „он лајн“ учеснике и отвориће своја врата публици тек два пута, 9. и 13. августа, када су завршне изложбе дечје радионице и 44. Сазива ЈЛК.

Селектор, Соња Јанков, из Новог Сада позвала је овај пут млађе али већ оформљене уметнике: Монику Сигети из Новог Сада, Вукашина Радушког из Новог Сада, Верољуба Наумовића из Новог Сада, Милицу Весић из Београда и Живана Мијаиловића и Сенку Тривунац из Београда.



Колонија ће, ако је потребно то и рећи, радити у складу са важећим епидемиолошким мерама које буду на снази.

Верујући да ће и овог пута настати довољно квалитетних радова током рада летњег сазива колоније, организатори се надају да ће моћи овај сазив, заједно са прошлогодишњим, да представе, већ у овој години, на изложбама и у другим градовима Србије.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa