Инфо

19. август 2021.19. авг 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Асфалтирање регионалног пута Шабац - Богатић

Путеви спајају људе

У плану наставак велике реконструкције Шабачких путева, регионалног и локалног карактера. Овај део града Шапца ће бити повезан аутопутем, новим мостом преко Саве и брзом саобраћајницом према Лозници. Овај пут није реконструисан више од тридесет година
У току је асфалтирање регионалног пута Шабац – Богатић на деоници Табановачког пута у Мајуру у дужини од 1.200 метара.

Радове је обишао Градоначелник Шапца др Александар Пајић и том приликом се захвалио председнику државе на одржаном обећању.

-Путеви спајају људе. Говорили смо о партнерству са својом државом на чијем челу је Александар Вучић који је обећао да ће помоћи локалним самоуправама, а овде то видимо на делу. Видимо да путеви који су локалног карактера а који су битни за наше мештане ради држава.

У плану је наставак велике реконструкције Шабачких путева, регионалног и локалног карактера.

-Овај део града Шапца ће бити повезан аутопутем, новим мостом преко Саве и брзом саобраћајницом према Лозници. Све су то капитални пројекти који су битни за мештане. Трудимо се да радимо у интересу грађана а заједно правимо град будућности – додао је Градоначелник и истакао да су приватне парцеле, доласком ове саобраћајнице, за неколико пута повећале своју вредност.

Мештанин Мајура Дејан Илић напоменуо је да овај пут није реконструисан више од тридесет година.

-Захвални смо на овако великом пројекту градској али и државној власти. Било је срамота да се овакав пут не ради више од три деценије. Крпљене су рупе али чим падне киша то пропадне.
Ж.П.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa