Инфо

19. август 2021.19. авг 2021.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

ОБИЛАЗАК СВИХ ГРАДИЛИШТА У ЉУБОВИЈИ

Резултати све видљивији

Председник Јовановић је разговарао са представницима извођача као и са радницима на свим градилиштима, који упркос великим температурама вредно и савесно обављају посао. Љубовија је у изградњи, а резултати већ су ту и сваког дана све више видљиви
Председник Општине Љубовија Милан Јовановић и помоћник председника за инфраструктуру Александар Перић обишли су у понедељак радове на свим градилиштима на територији општине Љубовија.
Представници општине најпре су обишли радове на изградњи прве фазе базена. Бетонирање зидова базена је завршено и будуће купалиште полако добија свој облик.

Јовановић и Перић затим су посетили градилиште на уређењу речног корита реке Љубовиђе у улици Моше Пијаде и уверили се да радови теку по плану. Уређење речног корита започето је код кружног тока у Светосавској улици где су радови најдаље одмакли, а представници наше општине обишли су и ову локацију. Наредних дана извршиће се асфалтирање и израда тротоара који су однети у прошлогодишњој поплави, а после чега ће саобраћај од кружног тока према аутобуској станици бити нормализован.
Пре неколико дана започета је реконструкција улице Војводе Мишића у делу једносмерне, где ће по завршетку радова улица бити отворена за двосмерни саобраћај. Данас је отворено и ново градилиште. У Предшколској установи „Полетарац“ започети су радови на изградњи нове просторије за децу.

Ljubovija.info


Оно што велики део наших суграђана посебно интересује јесу радови на изградњи царинског терминала на мосту „Братољуб“. Јовановић је са шефом Кабинета начелника Општине Братунац Гораном Кочевићем посетио градилиште код моста у Братунцу где су радови у завршној фази и према реалним проценама, отварање моста очекује се до краја септембра.

Председник Јовановић је разговарао са представницима извођача као и са радницима на свим градилиштима, који упркос великим температурама вредно и савесно обављају посао. Љубовија је у изградњи, а резултати већ су ту и сваког дана све више видљиви.
Ljubovija.info

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa