Инфо

19. август 2021.19. авг 2021.
нови трофеј за 2008. годиште: фото ВК Шабац (ФБ)

нови трофеј за 2008. годиште: фото ВК Шабац (ФБ)

ВАТЕРПОЛО: ВИВАЛДИ КУП

Наставак доминације

Јединствено ватерполо такмичење у Србији Вивалди куп, у свом летњем издању донео је четири добра меча и наставак доминације већ знане и чувене генерације играча рођених 2008. године и касније.
На надметању које четири пута годишње окупља екипе састављене од играча узраста до 13 година, дакле сваке наредне године наступа нова генерација, летње издање окупило је две шабачке екипе Шабац и Саву, потом обреновачки Тент и новосадску Војводину.

Два клуба звучнијег имена нису имала проблема изборивши рутинске победе у полуфиналима, да би у интересантном финалу, Шабац ипак наставио низ без пораза и резултатом 8:6 освојио трофеј и медаље. У борби за бронзу Обреновац је савладао момке из Саве. За најбољг играча проглашен је Лука Саватић, ватерполиста Шапца, док је његов на голу Војводине Лука Максимовић заслужио трофеј најбољег чувара мреже

Уз медаље за другопласиране и трећепласиране, захвалнице свима за учешће и пакете спонзора, део традиције је и да сви учесници добију ЦД са чувеном композицијом „Четири годишња доба“ Андониа Вивалдија.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa