Инфо

19. август 2021.19. авг 2021.
славље до финала (фото: рсс сајт)

славље до финала (фото: рсс сајт)

РУКОМЕТ: ЕП ЗА КАДЕТКИЊЕ

Сребро које носи жал

Србији измакло злато у Грузији, као и пласман у А дивизију. Холандија славила титулу. Александра Васић одиграла добар турнир. Остварила конто који обећава пред старт сезоне
Мало је недостајало да се Александра Васић, млади бек Медицинара и рукометна Србија радују вестима из Грузије, али ипак на крају звање шампиона Европе другог ранга, учесника Светског првенства и новог члана А дивизије носе Холанђанке, док је Србији преостало сребро.

Медицинар је у екипи селектора Зорана Барбуловића представљала откровење претходне сезоне Александра Васић. Била је једна од узданица у екипи што је и показала играма. У претходном броју смо говорили о учинку у ремију са Фарским острвима и победи над Естонијом, а у истом ритму је наставила у најважнијим мечевима.

Одлучујући меч против Италије у групи Србија је после преокрета решила у своју корист 28:25, а пет погодака су голови Васићеве. Изборено је полуфинале и још једна сигурна победа уз добру игру портив вршњакиња из Украјине. Резултатом 33:27 обезбеђено је финале. Александрино име и број међу стрелцима појавило се у четири наврата. Нажалост у финалу је Холандија исказала више концентрације и све предности претводила у бенефите довољне за победу 25:19. Иако је значајно неефикаснија Србија у финалу, Александра Васић није умањивала свој учинак и постигла је поново четири гола. Свеукупно је шабачки бек постигла 18 погодака у пет утакмица.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa