Инфо

19. август 2021.19. авг 2021.
кадети србије (фото: прив. ФБ профил)

кадети србије (фото: прив. ФБ профил)

ТЕКВОНДО: ЕВРОПСКО ЗА КАДЕТЕ И СЕНИОРЕ

Дуго путовање у Талин

Шабац има шест представника. Боје Србије бране и међу кадетима и међу сениорима. Једно до два најважнија такмичења ове године
Шабачке теквндисте очекује ускоро можда и најважније међународно такмичење овог лета. Како нисмо имали представника на Олимпијским играма, фокус припрема је био крај августа и Европско првенство за кадете и сениоре чији је домаћин естонска престоница Талин од 22. до 27. августа.

На пут до балтичке, бивше совјетске републике кренуло је шест бораца „чивијаша“, а сва три овдашња клуба имају своје представнике. Код кадета право наступа су изборили: Милош Марковић, члан тима „Винер Чиви“ који ће представљати Србију у категорији до 49 кг и Никола Кљајић (ТК Шабац) који ће боје своје државе бранити у тежински лакшој катеогорији до 45 кг.

Међу сениорима Шапчане представљају Ана Тијанић (Винер Чиви), бори се у конкуренцији теквондисткиња до 53 кг, њен клупски колега Лазар Драгојевић је репрезент до 68 кг, члан клуба „Шабац“ Матеја Ивановић наступа међу борцима до 58 кг, док Србију и екипу „Летњиковца“ у Естонији представља Виктор Пушкић. Он је у категорији тежих од 87 кг.

У стручном штабу кадетске репрезентације је и тренер клуба Винер Чиви Ненад Срећковић. Такмичење у обе конкуренције, кадетској и сениорској, одвија се паралелно. Распоред мечева биће познат после мерења, а жреб је непосредно пред старт Првенства.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa