Инфо

26. август 2021.26. авг 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Шљунчење у Дреновцу и Мачванском Причиновићу

Радови по приоритетима

„Настављамо да будемо добри партнери са суграђанима и услишимо све потребе исказане кроз планове месних заједница“
И овенедеље настављени су радови на шљунчењу атарских путева у сеоским месним заједницама града Шапца. Дреновац и Мачвански Причиновић данас су обишли заменик градоначелника Шапца, Блажа Кнежевић и в. д. директора ЈП “Инфраструктура” Милица Павловић.

- Шљунчимо на више локација на територији Града Шапца, а данас смо у Дреновцу и Мачванском Причиновићу где је одрађен добар део посла. Настављамо да будемо добри партнери са суграђанима и услишимо све потребе исказане кроз планове месних заједница- истакао је овом приликом заменик градоначелника и обећао житељима Дреновца реализацију нових пројеката, попут канализационе мреже и колектора за пречишћавање отпадних вода.

-Пројекат је урађен. Желим да истакнем ангажовање ЈП “Инфраструктура” и ЈКП “Водовод Шабац” који су израдили план, тако да следеће године крећемо са реализацијом- тврди Кнежевић.
Директорка ЈП “Инфраструктура”, Милица Павловић објаснила је да је у Дреновцу настављен рад на одржавању километар и по некатегорисаних путева, а да је досада уређено 8 километара атарских путева као и пут до гробља у дужини од два километра. По речима Павловићеве, радови се изводе квалитетно, а мештани су задовољни.

Фото: Глас Подриња


-Савет МЗ Дреновац коначно има добру сарадњу са градском управом Шабац и ЈП “Инфраструктура. Повраћај од пореза на имовину користимо на правилан и адекватан начин. Кренули смо да поправљамо оно у шта годинама није улагано. Урадили смо три правца и сокаке смо насули са туцаником- потврдио је њене речи председник МЗ “Дреновац” Немња Макевић, а сањим се сложио и Драгорад Гератовић:
-Има један пут који се зове Врбовача који није рађен има 40 година. Туда нису могли ни ловци да прођу, а сада може комбајн- закључује он.

У Мачванском Причиновићу сређено је 3 километра атарских путева. Током ове године очекује се нови асфалт у центру села, а председник ове месне заједнице, Иван Јевремовић, каже да се радови изводе по приоритету и захваљујући сарадњи са градском управом.

-Планирамо и рекоснатрукцију центра села, нови асфалт као и реконструкцију ниске напонске мреже у Дринској улици.То су наши приоритети. Пројекат смо предали граду и они су нам изашли у сусрет да пројекте завршимо у наредном периоду- изјавио је Јевремовић.
Т.Т.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa