Инфо

26. август 2021.26. авг 2021.
"Глас Подриња"

"Глас Подриња"

Нов асфалт у Крфској и улици Краља Милутина у Прњавору

Задовољни мештани

Мештани су задовољни новим изгледом својих улица и слажу се са градоначелником да ће побољшање путне инфраструктуре бити један од фактора да се млади становници села определе да остану овде
Крфска улица у Прњавору прошлог петка је изасфалтирана у дужини од 400 метара. Током истог дана, асфалтом је прекривено и 250 метара улице Краља Милутина у овом селу, док је укупна вредност радова 3,6 милиона динара. Обе инвестиције су реализоване на основу жеља грађана месне заједнице Прњавор. Радове је обишао градоначелник Шапца др Александар Пајић, са представницима градске управе.
-Интензивно се ради у Шапцу. Подручје градске управе је једно велико градилиште и скоро сваки дан отворимо неки нови пут. Конкретно, улице по Прњавору нису рађене негде од осамдесетих година и не изненађује нас што сада видимо задовољство мештана. Поред Крфске улице, урадили смо и Краља Милутина. Сви ти радови су у вредности од 3,6 милиона динара и обезбеђени су из буџета града. Односно, ово је одговор града на потребе наших суграђана које су објавили преко савета месних заједница- истакао је градоначелник Пајић и додао:
- Имамо још две или три улице које у Прњавору треба да решимо и завршавамо путну инфраструктуру у овом месту, тако да ће грађани Прњавора сва средства у наредним годинама моћи да употребљавају за нешто друго. Слушајући потребе житеља сеоских месних заједница, и опредељујући новац из буџета за њих, ми подижемо квалитет живота у овим срединама, што утиче да се становници наших села одлуче да наставе овде да живе и баве производњом.

Фото: Глас Подриња


Мештани су задовољни новим изгледом својих улица и слажу се са градоначелником да ће побољшање путне инфраструктуре бити један од фактора да се млади становници села определе да остану овде.
-Радови нам много значе. Они ће допринети побољшању квалитета живота на сеоском подручју.
Захваљујем се што је неко препознао квалитетан рад наше месне заједнице и средства из поврата пореза усмерио на наш предлог- каже председник МЗ Прњавор Живорад Васић, и објашњава да је ово амбициозна месна заједница која у будућем периоду планира да прошири водоводну мрежу, изгради канализациону мрежу, постави улично осветљење и неколико тротоара.
-Улице су биле лоше. Одавно није било санација на њима. Захвалан сам МЗ што је препознала наш проблем. Добро је што раде системски, од центра ка унутрашњости села. Надамо се да ће за пар година цело село имати леп асфалт као ми- закључио је становник Крфске улице, Жељко Мајсторовић.

Т. Т.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa