Инфо

26. август 2021.26. авг 2021.
Мачва на врху
ФУДБАЛ: НИЖЕ ЛИГЕ

Мачва на врху

Богатинци не дају врх ни после два кола. Новом победом, овај пут против Ариља 5:2 головима: Трипковића, Суботића, Вукотића, Исаковића и Адамовића, задржали су лидерску позицију и полако се позиционирају међу пријатна изненађења и могуће фаворите из сенке.

Друго пријатно изненађење је новајлија из Крупња, Рађевац, такође са два тријумфа. Изненадили су у Раброву и сада следи, испостваља се дерби кола у Крупњу. Уз ове екипе само још први фаворит лиге има максималан учинак, чачански Борац.

Код зонаша сви овдашњи клубови су гости у другом колу. Владимирци путују у Ваљево, Радничком, Слога је гост Задругара, Цер Врела, а Младост из Прњавора пут води у Мионицу.

Старт међуопштинских
Фудбалска сезона се полако комплетира, а од овог викенда ће стартовати и сви рангови под ингеренцијом Фудбалског савеза Мачваснког округа (ФСМО). Окружна лига је започела претходног викенда, а оног који следи стартује међуопштнски ранг, од ове сезоне поново са 14 клубова.
У групи Мачва догодила се једна промена, Шабац Санрајс је одустао од такмичења, те је Младост из Мачванског Метковића остала у овом рангу. Код „поцераца“ дебитује екипа Добрава Жабар позната по грбу који је реплика амблема чувеног чиленаског клуба Коло – Коло, а после седам година поново Поцерски Метковић има представника у шестом рангу, Думача је изборила повратак. Код аматерских рангова није лако предвидети ко је фаворит, али ће прва кола дати назнаку чије шансе су веће.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa