Инфо

2. септембар 2021.2. сеп 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ОСНОВНА ШКОЛА ЛАЗА К. ЛАЗАРЕВИЋ У ШАПЦУ

Град помогао инфраструрне радове

Градоначелник Шапца др Александар Пајић посетио је уочи почетка школске године Основну школу Лаза.К Лазаревић и лично се уверио у завршетак радова на промени дотрајалих подова, зашта је из градског буџета издвојено четири милиона динара. Подови су промењени у 15 учионица, 12 у матичној школи и три у истуреним одељењима, укупне површине 850 метара квадратних.

–Стицање знања у 21 веку мора бити на највишем нивоу. То заслужују у овој школи са око 1.300 ученика, који су са разних такмичења донели мноштво вредних награда. Образовање чини темељ једног друштва и с обзиром на то дужни смо да се према њему односимо с дужном пажњом. Морамо уложити у знање да би нам се то на најбољи начин вратило, поручио је градоначелник Шапца, овом приликом.

Директор школе Милан Благојевић, констатовао је да подови у овој установи нису мењани 60 година. Уз захвалност Градској управи и градоначелнику на помоћи рекао је да се завршавају радови на инсталацији котларнице и комплетног система централног грејања на пелет у истуреном одељењу у Грушићу. Вредност ових радова је 900.000 динара.

Све у свему, када су инфраструктурни радови у питању спремно дочекују почетак школске године.
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa