Инфо

2. септембар 2021.2. сеп 2021.
СТАСАВАЈУ НОВЕ БОШКОВИЋКЕ
Одбојкашки камп Србије гостили Владимирци

СТАСАВАЈУ НОВЕ БОШКОВИЋКЕ

Лепо је што је препознат квалитет одбојке ових простора и што је дата прлика Владимирцима да госте будуће асове . Надам се да ћемо и надаље гостити спортисте који нас чине великим у свету спорта стазама које су утрли великани попут Едина Шкорића , није крио задовољство Зарић
Протекле седмице у сали Посавотамнавске средње школе оджао се традиционални одбојкашки камп Србије. У организацији локалне саоуправе и Туристике организације општине. Две одбојкашке школе међу којима је и школа ХОТ ВОЛЕЈ прослављеног репрезетативца Едина Шкорића имале су уз два тренинга и дружења а млади владимирчани су узели учешће у раду уз девијчице и дечаци на задовољство Шкорића:

-Нама је управо намера да се упали искра одбојке и у овом предивном и гостољубивом простору. Бесплатно смо понудили заинтересованим за одбојку да је пригрле и да ето додјемо и неке нове репрезентативке у будућности. Хвала Владимирцима на гостопримству пошто смо препознали да овај крај има и богату традицију уз одличне услове за рад очекујемо да се овде опет видимо, рекао је у даху Шкорић.

Занимљивост за себе је био и меч гостију и домаћина за које су наступали и Горан Зарић и директор ТО Владимирци Иван Пакић


Једна од полазница кампа Матеја Нешић је била презадовољна:
-Уз тежак рад било је времена и да се упознамо али и видимо који је пут, зашто не, и до европских висина. Надам се и репрезентативним доматима па и медаљама, говорила је очигледно будућа шампионка.

Председник општине Владимирци Горан Зарић и сам заљубљеник у одбојку био је пресрећан што се гости угледни кампу будућих ведета:

-Лепо је што је препознат квалитет одбојке ових простора и што је дата прлика Владимирцима да госте будуће асове. Надам се да чемо и надаље гостити спортисте који нас чине великим у свету спорта стазама које су утрли великани попут Едина Шкорића, није крио задоволјство Зарић.

Занимљивост за себе је био и меч гостију и домаћина за које су наступали и Горан Зарић и директор ТО Владимирци Иван Пакић. Наступили су и играчи који нису тренерали овај спорт што је дало посебну драж. На самом крају организатори кампа су уручили плакете и захвалнице домаћинима уз наду да ће створено пријатељство бити настављеном и у наредном периоду.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa