Инфо

2. септембар 2021.2. сеп 2021.
Радост пред  пут у скамије
Традиционална подела ранчева и школског материјала првацима општине Владимирци

Радост пред пут у скамије

Ово је једна од најлепших слика које се дају видети. Као просветар задовољство ми је веће а вама који са нестрпљење ишчекујете школаке другаре порука да знање стичете у здрављу и стремите највишим циљевима. Радује ме што сте у овом броју присутни, али да ће ваших вршњака бити и више и да ћете остати у својој општини на радост свих нас
Дом ученика средње Посавотамнавске школе угостио је првачиће са територије општине Владимирци, челнике општине и бројне родитеље. Квалитетни ранчеви те школски прибор измамили су осмех оних који су протекле суботе добили вредне поклоне пред први улазак у скамије које живот значе. Тешко је било описати задивљене погледе малишана који су миловали ранчеве као улазницу у школско доба које се опет рекоше песници памти од колевке па до гроба.

Све се утопило у грају која је пленила топлином дечије радости. И неизбежно задиркивање чији је ранац бољи али и поздравном беседом председника општине Горана Зарића:

-Ово је једна од најлепших слика које се дају видети . Као просветар задовољство ми је веће а вама који са нестрпљење ишчекујете школске другаре порука да знање стичете у здрављу и стремите највишим циљевима. Радује ме што сте у овом броју присутни, али да ће ваших вршњака бити и више и да ћете остати у својој општини на радост свих нас, био је презадовољан први човек општине Горан Зарић.
Стечена су напречац нова другарства и отпочела нова ера у животима првачића.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa