Инфо

2. септембар 2021.2. сеп 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ДОБРИЋ

Асфалт кроз Јоцића малу

Град веома добро сарађује са својом државом из чега произилази и уређење саобраћајница, као што је ово које доприноси чвршћој и безбеднијој вези Мачве и Поцерине
Градоначелник Шапца др Александар Пајић, посетио је прошлог викенда Добрић и присуствовао радовима на асфалтирању километра пута у „Јоцића мали“ , који повезује Добрић са суседним Липолистом. Челник Града је и овом приликом нагласио да Град веома добро сарађује са својом државом из чега произилази и уређење саобраћајница, као што је ово које доприноси чвршћој и безбеднијој вези Мачве и Поцерине.

- Уверени смо да ће стварање бољих услова живота на селу и првенствено инфраструктурни радови на саобраћајницама, које настављамо допринети укупно повољнијим условима живота у селу и останку младих на овим просторима, рекао је Пајић.

Фото: Глас Подриња


Председник месне заједнице Добрић Драган Живковић се сложио са констатациом градоначелника Шапца и додао да они у приоритету поред путева имају и електро мрежу.

Брана Јоцић, мештанин Добрића који станује баш у овој мали, каже да му нови асфалт, као и његовим земљацима причињава пуно задовољства и радости у сваком погледу.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa