Инфо

9. септембар 2021.9. сеп 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА НА ЖИВИНАРНИКУ

Радови после 35 година

На више места у граду у току су инфраструктурни радови. Градоначелник Шапца Александар Пајић у петак је испратио асфалтирање улице Змај Јовине у Месној заједници Жика Поповић. Ради се о улици дужине 270 метара.

-Ове године смо определили велика финансијска средства за реконструкције улица у граду и селима. Месна заједница Жика Поповић је такође издвојила доста средстава за асфалтирање. После Змај Јовине настављамо у Младена Ђуричића, Проте Смиљанића и оне ће у наредних неколико дана бити завршене. Радимо и паркинг на раскрсници са Норвешком улицом. Око 9,3 милиона динара је опредељено за ове радове. Бринемо о целој територији Града Шапца и надам се да ће сви становници, како града, тако и села, бити задовољни после завршетка ових радова. Мало смо каснили, али време нам иде на руку и сигуран сам да ће све предвиђено бити завршено у овој календарској години. Ови радови су, у претходном периоду, рађени само пред изборе. Ми показујемо да ћемо сваке године радити на задовољењу потреба наших суграђана. Ово нису предизборне радње, јер су избори тек за три године, рекао је градоначелник Пајић.

Председник Савета МЗ Жика Поповић Владан Мањенчић наводи да су заједно са Градском управом и ЈП “Инфрструктура Шабац” испланирали да се ове године уради одређен број улица.

-То се сада и реализује. Наравно, од великог је значаја за становнике МЗ. Овде је био само основни слој асфлата и на њему су се појавиле рупе. Асфалт који се сада ради је доста квалитетнији, што значи да ће и дуже трајати. Трудићемо се да урадимо што више у складу са средствима којима располажемо, рекао је Мањенчић.

Др Небојша Тројанчевић из улице Змај Јовине каже да су становници исказали велику захвалност Градској управи.

-Последњи радови овде су били пре 35 година, за време старе Југославије. Моја деца су четврта генерација која одрастају у овој улици. Уверени смо да ће градска власт наставити са инфраструктурним радовима и улагањима која ће омогућити бољи живот не само грађанима МЗ Жика Поповић, него свим грађанима Шапца, рекао је Тројанчевић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa