Инфо

9. септембар 2021.9. сеп 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА ОБИШАО ОШ „НАТА ЈЕЛИЧИЋ“

Урађен спортски терен

На новом терену, физичко ће, на отвореном, моћи да ради 630 ученика ове школе. Вредност инвестиције је 2,6 милиона динара, а радови су финансирани из буџета Града Шапца”, рекао је градоначелник Пајић
Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је ОШ ,,Ната Јеличић” где је урађен нов спортски терен за одбојку, кошарку, рукомет и мали фудбал.

Градоначелник Пајић истакао је да је важно да деца имају све услове за бављење физичком активношћу да би се здраво развијала.

Фото: Глас Подриња


- Спортски терен у Основној школи ,,Ната Јеличић“ био је у изузетно лошем стању и неуслован за бављење спортом. На новом терену, физичко ће, на отвореном, моћи да ради 630 ученика ове школе. Вредност инвестиције је 2,6 милиона динара, а радови су финансирани из буџета Града Шапца”, рекао је градоначелник Пајић и додао да је изградња спортске инфраструктуре, адаптација и реконструкција спортских терена један од приоритета Града Шапца.

Спортски терен површине је 850 квадратних метара. Према речима Зорана Старчевића, директора ОШ ,,Ната Јеличић”, школско двориште је добило нов изглед на задовољство свих ученика, родитеља и запослених.

Фото: Глас Подриња, представници управе школе са градоначелником др александром пајићем


- Ово је озбиљна инвестиција која много значи свима у школи. Имали смо проблема са реализацијом часова физичког васпитања, било је доста рупа на терену. Овим радовима добијамо један савремени, мултифункционални терен”, рекао је Старчевић.
М.Ф.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa