Инфо

9. септембар 2021.9. сеп 2021.
Саопштење:

Почео програм енергетске санације

Обавештавамо све наше грађане да је програм енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова који спроводе локалне самоуправе на подручју Републике Србије и Мачванског управног округа успешно започео са реализацијом.

Све ближе информације и јавни позив може се пронаћи на сајту Министарства рударства и енергетике :www.mre.gov.rs/aktuelnosti/javnipozivi


Присутан је огроман потенцијал градова и општина за што конкретнију и директнију помоћ грађанима.
С тим у вези Министарство рударства и енергетике је 03.септембра 2021.године објавило Јавни позив за доделу средстава за финансирање Програма енергетске санације породичних кућа, који спороводе јединице локалне самоуправе и градске општине, ЈП 3/21, који ће трајати до 01. октобра 2021. године.
Јединице локалне самоуправе, градске општине и Министарство рударства и енергетике ће субвенционисати трошкове за уградњу соларних панела и пратеће инсталације за производњу електричне енергије, за сопствене потребе на породичним кућама, у износу од 50% укупне вредности радова.
Све ближе информације и јавни позив може се пронаћи на сајту Министарства рударства и енергетике :www.мре.гов.рс/актуелности/јавни позиви.

Позивамо све наше грађане да искористе ову погодност и конкуришу за доделу средстава намењених уградњи соларних панела и пратеће инсталације за производњу електричне енергије за сопствене потребе.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa