Инфо

9. септембар 2021.9. сеп 2021.
фото: н. ц.

фото: н. ц.

ФУДБАЛ: ФК САНРАЈС

Шампионске генерације

Клуб „Шабац Санрајс“ тријумфално је окончао сезону најмлађих категорија и не много дугу историју обележио вредним националним трофејима за своју витрину. Три генерације фудбалера у наранџастим дресовима пласирале су се недавно, као најбоље у западној Србији на завршни турнир Фер плеј лиге Србије, а потом у Нишу били у глобалу бољи од свих ривала и много већих клупских имена.

Све три генерације избориле су пласман у финале, а дечаци рођени 2012. године и касније избориле су титулу шампиона победивши у великом финалу вршњаке Црвене Звезде. Тим је током сезоне предводио Иван Радовановић, некадашњи фудбалер Мачве.

Две године старији играчи, рођени 2010. предвођени Марком Савићем, бившим фудбалером и капитеном шабачког Радничког, освојили су сребро, а само је фортуна одлучила да у пенал серији против Црвене Звезде ипак не освоје победнички пехар. Дечаци 2009. годиште, које тренира Јане Гаваловски, некадашњи капитен Мачве, претрпели су минимални пораз у финалу од Ниша 1:0, а у полуфиналу су надиграли београдски Партизан.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa