Инфо

16. септембар 2021.16. сеп 2021.
Општински пехар  у знаку First Thought
ЗАВРШНИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ У БОГАТИЋУ

Општински пехар у знаку First Thought

Убедљиво је победио First Thought, власништво браће Хаџић и тако поред највеће новчане награде освојио општински пехар. У седлу победника био је Шашић, а победнички пехар је уручио помоћник председника Општине Богатић Матија Миловановић, који је нагласио решеност ове локалне самоуправе да и даље у границама могућности помаже овај динамичан спорт. Друга на циљ стигла је Show Noverre са Мешетовићем, а трећи је био Mojito кога је јахао Глоговац
У пет галопских трка одржаних прошле недеље, завршног, петог тркачког дана на хиподрому Коњичког клуба „Мачванин“ у Богатићу наступило је 50 галопера. Трка дана била је за пехар Општине Богатић на 2.400 метара. У њој је учествовало укупно седам брзих коња старости три године и старијих. Трка је била категорије Листед.Прва трка овог дана звала се „Мачвански двогодачки куп“, категорије један за двогоде коње. Победио је Impressive Boy, са Мешетовићем у седлу, власништво Душка Ђурасовића, а победнички пехар му је уручио Драган Ружић, директор хиподрома у Богатићу.

Друга је била Keep Queally са Љубомировићем, док је трећи на циљ стигао Columboкоји је на леђима носио Милојевића.

Узбуђење није изостало ни у наредној трци овог дана под називом „Мачва“, категорије пет за трогоде и старије коње на 1.300 метара. Победила је Mersi из штале „Венера Вас“ и својим власницима причинила доста радости. У седлу победничког грла био је Конкољ, а власник Ненад Васиљевић између осталог каже да је његова љубимица коначно обрадовала бројне навијаче првим местом, без обзира што су њен наступ пратили бројни проблеми. Други на циљу био је Chattri са Глоговцем, а трећа Gaugamela у чијем седлу је био Николић.

У трећој трци „Дунав осигурање“, хандикап један за трогоде и старије коње на 1.400 метара победио је Achilles са Љубомировићем, власништво Дејана Радуловића, а победнички пехар му је уручила Мирјана Ђурковић из Дунав осигурања.

Други је биоWaslawi кога је јахао Шашић, а трећи Tajson у чијем седлу је био Вујковић.
У „Меморијалу Душана Маровића“, трци категорије три за трогоде коње на 1.700 метара славили су навијачи Stolen Time, власника Славољуба Стојановића, која је прва прошла кроз циљ. У њеном седлу био је Љубомировић. Друга на циљу била је Varenna Storm, Александра и Ане Ружић са Конкољем у седлу, док је треће место припало Scarlet Love са Глоговцем.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa