Инфо

23. септембар 2021.23. сеп 2021.
Топла реч и помоћ  на кућном прагу
ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

Топла реч и помоћ на кућном прагу

Општина Владимирци и центар за социјални рад и овог лета крећу ка онима који вапе за пажњом, обичним свакодневним набавкама, помоћи у кући, психолошкој подршци и свему ономе што се зове хуманост на кућном прагу.

Шест геронто домаћица су продужена рука тима Центра за социјални рад који води директор Здравко Перић. А на терену пуна бележница у дому Душанке Панић која броји 79-то лето и живи сама пошто је муж Бранислав умро 2018. године. А о раду своје геронто домаћице има само речи хвале:
- Захвална сам општини и центру за социјални рад што нам шаље овакве дивне младе жене. Све нам протиче уз осмех и чини нас испуњеним, задовољна је витална старица из Вукошића.

А Милица Косанић уз смешак додаје:
-Лепо је чинити некоме живот пријатнијим. У осами и сама топла реч је велика па и ван редовних виђања, а бринем о 15 особа, обиђем их често а сада у време пандемије водим на вакцинисање као и све остало што наш рад захтева.

Ова необична млада жена, рођена Београђанка удала се у селу Вукошић а са мужем Ненадом има ћерку Нуколину а своју љубав ка побрђима Општине Владимирци претаче и у овај вид помоћи невољницима који је много више од самога посла.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa