Инфо

23. септембар 2021.23. сеп 2021.
Бековске узданице Медицинара (Фото: ФБ страна клуба)

Бековске узданице Медицинара (Фото: ФБ страна клуба)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Почетак који обећава

Медицинар стартовао са две победе. Драма против Врбаса решена у последњем минуту. Београд новајлија који треба да се доказује. Приоритет напредак игре у одбрани
Субота поподне је однела који живац више код свих навијача Медицинара, на шта није слутило одлично и доминантно прво полувреме, но када на спортском догађају после много нервозе ипак присуствујете срећном и победничком крају, осећај је одличан, а спорт је исказао пуну драж. Било је и плус осам за Шапчанке у једном тренутку, дозволили су Врбасу повратак, али два бода је донео и минималан тријумф. До сада укупно четири од четири и наставак плеј оф пута.

Медицинар - Врбас 33:32 (20:15)
Сала Гимназије. Гледалаца: 600. Судије: Грубачки (Зрењанин) и Војводић (Нови Сад). Седмерци: Медицинар 3(3); Врбас 4(4). Искључења: Медицинар 10; Врбас 6 минута. Црвени картон: Цветковић (Врбас) у 22. минуту.
МЕДИЦИНАР: Обреновић 4, Којић 1, Радукић 4, Ђорђевић 2 (2), Нинковић (7 одбрана), Томковић 8 (1), Цвејић (2 одбране), Кажић 7, Цветиновић, Васић, Крстић 3, Мандић, Ракић, Цвијановић 4, Ивковић, Глишић (1 одбрана).
ВРБАС: Перовић, Холц 13 (4), Петровић 1, Радуловић, Станић 4, Илић 4, Џемали 1, Цветковић, Томић 5, Моуедеб 4, Симић, Булатовић.


-Биће тешко и изједначено првенство, што је показао и овај меч. Ми настављамо свој пут, тежећи циљевима које смо себи поставили. Неопходно је да искажемо више чврстине у одбрани, поствимо увек неку границу голова које смемо да примимо, када је ривал прекорачи, онда нешто није било на задовољавајућем нивоу. Редовно ћемо радити и тренирати како би исправили све недостатке – нагласила је Сандра Колаковић, тренер Медицинара.

Два од два Шапчанки (жрк медицинар)


Апсолутно право на победничка очекивања Шапчанке имају и пред трећи меч ове сезоне, гостовање у Београду, истоименом домаћину. Рукометашице из престонице су забележиле два пораза на старту. Одличан отпор су пружиле у Инђији, док против Јагодине нису ни имале реалне шансе ни за частан пораз. Први адут екипе је Милица Пап, капитен, а Андреа Савић и Валентина Божиновић су додатна опасност и позив на опрез Шапчанкама.

У екипу се после паузе вратила Љубица Ивковић чиме је у Медиицнару појачана конкуренција на крилној позицији.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa