Инфо

30. септембар 2021.30. сеп 2021.
Вече енергије и душе
ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ВЛАДИМИРЦИ

Вече енергије и душе

Протекле среде Општински одбор СНС Владимирци угостио је виђене госте из Београда, председника Извршног одбора странке Дарка Глишића, Александра Шапића и Бранислава Маловића.
Уз неколико стотина чланова странке који су у шпалиру дочекали госте и препуни Дом бораца била је добродошлица, како рекоше гости, Владимираца за узор. У топлој атмосфери српства уз националну тробојку и поклич младости а за истрајавање у борби коју води челни човек државе Александар Вучић.
Дарко Глишић је хвалећи домаћина изрекао лавину похвала на рачун повереника Општине Владимирци Горана Зарића у жељи да на врата установа у Београду покуца кад год је то потребно. Импресиониран скупом уследиле су и бројне речи хвале и наде да ће све виђено и доживљено у овој варошици дати ветар у леђа странци да истраје а домаћину да се поноси својим снагама.
Александар Шапић је ишао и корак даље импресијом да по слици коју је видео стиже у град од стотинак хиљада житеља. Јединство и борба за државу која га је привукла странци уз задовољство да је видео потенцијал домаћина што га додатно снажи. Дуго се задржао у разговору са члановима странке и на растанку рекао да презадовољан одлази из Владимираца. Овације је доживео и Бранислав Маловић повереник за Мачвански округ, и сам одушевљен скупом као одличан познавалац потенцијала Општине Владимирци и већ доказан пријатељ мале општине великог срца.
Повереник за Владимирце Горан Зарић је био презадовољан домаћин изрекавши силну хвалу на рачун гостију у име бројних чланова странке, као и тврдњу да ће истрајати на путу који је трасирао председник Александар Вучић.
Све у свему ослушкујући чланове странке било је то једно богато вече уз беспрекорну организацију невелике општине безмерног потенцијала у младим члановима који кипте од позитивне енергије.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa