Инфо

14. октобар 2021.14. окт 2021.
Небојша златних руку

Небојша златних руку

МЛАДИ ЉУДИ ЗА УЗОР

Небојша златних руку

Тридесетдеветогодишњи Небојша Филиповић рам је за све ређу слику оштроумних, вредних и људи широке душе. Као глава породице уз мајку Душанку, супругу Славицу и синове Луку и Михаила корак по корак је обновио завидно имање које краси кућа по многима најоригиналнија у селу недалеко од Сеоске баре по којој се његов Вукошић препознаје. Ни на трен не заборављајући улогу предака у склапању ток мозаика раста истиче да је тајна само у једном:

Рад и само рад који напросто мора донети резултате. Крајње поштено само од села је тешко живети па ми посао у водопривредном предузећу Сава пуно значи. Све скупа даје могућности да се пристојно живи али у раду од јутра до сутра, вели вредни мајстор за којег кажу да је и више од тога у поправци тешких грађевинских али и свих других машина, аутомобила, за свако поштовање.

Уз већ речену кућу има и све пригодне пратеће зграде и завидан машински парк те својих 12 хектара земље и пар које ради под закуп и гаји петнаестак говеда. Могао би и много више да обрађује али уз смешак вели, отом потом. Незаобилазно је било питање о условима живота на селу:
Капа доле за садашњу општинску гарнитуру са Гораном Зарићем на челу али и агилном одборнику Милети Јеличићу. Уз квалитетан пут и улично осветљење чине све да изнад свега младима буде боље, а не сумњам да ће тако бити и надаље.

Богата слика напредног домаћинства у селу које има бројне потенцијале и вредне и неуморне људе где Небојша плени пажњу и поштовање на сваком кораку.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa