Инфо

14. октобар 2021.14. окт 2021.
Свест о безбедности воде и санација
ЕКО КОДЕКС

Свест о безбедности воде и санација

Протеклог петка у Дому културе у Владимирцима, уз подршку локалне самоуправе, Предшколска установа ,,Сунцокрети” била је домаћин годишњег састанка еколошких координатора у оквиру међународног програма Еко школа. Састанку је присуствовало више од шездесет васпитно образовних установа Србије укључених у међународни програм Еко школе. Еко школе подразумевају мрежу школа и образовних установа које имају за циљ да управљају заштитом животне средине и образују младе за одрживи развој.
Предшколска установа ,,Сунцокрети” има статус Еко школе од 2016 . године и више пута је награђивана за своје еколошке активности у пројектима.

Тема овогодишњег састанка је била ,,Безбедност воде и санације”. Састанак је водила Александра Младеновић, председница Амбасадора одрживог развоја и заштите животне средине.

Успешно одржан састанак поздравио је председник општине Горан Зарић, који је истакао да је поносанан што је ПУ ,,Сунцокрети”домаћин овако значајног скупа, као и деца вртића, која су поздравила госте својим плесом и еко кодексом вртића.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa