Инфо

21. октобар 2021.21. окт 2021.
Јанковић шести  у јуниорској
КК „Таур“ на државном
првенству у Новом Саду

Јанковић шести у јуниорској

Представници КК „Таур“ освојили укупно две златне медаље у утакмицама за младе коње, док је Огњен Јанковић са Шарлз крај такмичења дочекао на 6. месту у јуниорској конкуренцији
На тродневном Првенству државе у прескакању препона одржаном од 15. до17. октобра у Новом Саду, представници КК „Таур“ шабачке Средње пољопривредне школе са домом ученика освојили су укупно две златне медаље у утакмицама за младе коње, док је Огњен Јанковић са Шарлз крај такмичења дочекао на 6. месту у конкуренцији најбољих јуниорских такмичара у Србији.

У уводној утакмици за младе коње, првог дана Државног првенства, Огњен Јанковић са Кингом, пролази паркур без грешке и осваја златну медаљу.

У истој утакмици “Тауровце” су представљале и Јована Арсеновић са Кадетом и Касијана Марковић са Лалом, док је у утакмици Првенства за јуниоре наступао Огњен Јанковић са Шарлз, још ровитом од повреде, и са 12 казнених поена, заузео седмо место. Другог дана такмичења, Јанковић и Шарлиз успевају да поправе пласман и дођу до пете позиције, да би тродневно такмичење завршили на шестом месту у јуниорској конкуренцији.

У КК “Таур” кажу да су задовољни постигнутим резултатом, с обзиром да је Шарлз дуго била повређена и да је такорећи са првог тренинга отишла право на такмичење.
Трећег дана такмичења у уводној утакмици за младе коње Огњен Јанковић и Кинг су као и првог дана такмичења освојили златну медаљу, док су Јована Арсеновић и Кадет са једном грешком, односно четири казнена поена завршили такмичење.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa