Инфо

21. октобар 2021.21. окт 2021.
Пораз упозорења

Пораз упозорења

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Пауза за анализу

Викедн иза нас шабачки рукомет неће памтити по добром. Металопластика се у Крагујевцу морала опростити од бодова, а победа у плановима Медицинара пред долазак Војводине распршила се једнаком силином у сали Гимназије. Прекинута је серија од пет мечева без пораза у Шапцу од Новосађанки.
Табела где је Војводина била на дну без бодова заварала је све, распоред их је посла „доле“, али су квалитет и искуство неколико рукометашица дошли, нажалост до изражаја у Шапцу. Тамара Жарковић је освојила титулу са Медицинаром, али је главни кривац за незадовољство домаћих била у недељу. Самопоуздање је пољуљала и голман Радојичић, а све се скупило у другом полувремену када је направљен велики преокрет.

-Постоји нешто што ме брине више од чињенице да смо надигране, а то је недостатак жеље, мени несхватљив. Ми смо млад тим и наша снага морају да буду борбеност и жеља, уколико вољни моменат не поправимо чека нас много проблема у наставку сезоне. Не сме у Шапцу неко да има већу жељу од нас. Могу да разумем поразе, свако може да има лош дан, појединац или колектив, али не могу да разумем и не желим да толеришем недостатак жеље – нагласила је „кривца“ за неуспех и стрепњу за наставак Сандра Колаковић, тренер Шапчанки.

Медицинар - Војводина 27:30 (16:14)
Сала Гимназије. Гледалаца: 500. Судије: Даути и Минић (оба БГ). Седмерци: Медицинар 7 (4); Војводина 5 (5). Искључења: Медицинар 10; Војводина 12 минута.
МЕДИЦИНАР: Обреновић 5(1), Којић 1, Радукић, Нинковић (7 одбрана), Томковић 8(2) , Цвејић (5 одбрана), Кажић 2 , Цветиновић, Васић, Крстић 2(1) , Ракић 3 , Цвијановић 3 , Ивковић 3, Глишић.
ВОЈВОДИНА: Гутеша, Вулић, Чаушевић, Жарковић 12 (5), Ловрић, Ђукић 1, Кнежев, Лазић 6, Ивошевић, Величковић, Мијаиловић 3, Радојичић (10 одбрана), Бошњак 1, Зечевић 5, Миловановић, Узелац 2.


Управо психолошка снага играчица Медицинара је на испиту. Везале су два узастопна пораза, времена за анализу имају током слободног викенда услед обавеза Радничког у Европи, али их потом чекају нови, најтежи могући изазови. Прво у Шабац 30. новембра стиже Јагодина, шампион и без конкуренције најбољи тим у држави, а потом 3. новембра гостују вицешампиону у Крагујевцу, баш тиму који је против Јагодине остао непоражен. Биће то прво од три узастопна гостовања. Следе Инђија, још један тим из врха и Наиса у Нишу.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa