Инфо

21. октобар 2021.21. окт 2021.

Извештај са борилишта

Пет „подгоричких“
Теквондисткиње и теквондисти клуба „Шабац“ освојили су пет медаља на турниру Г1 серије у Подгорици. У главном граду Црне Горе органзован је Монтенегро опен, где је до највишег постоља стигла Ленка Михаиловић, сребро су у Шабац донели: Урош Белановић, Теодора Росић, и Ђорђе Парошки, док је бронзу заслужио Марко Михаиловић. У збиру једно злато, једна бронза и три сребра на међународном турниру најјаче категорије. Борили су се представници са свих континената.

ТК Шабац


Марковић шампион Балкана
Каратиста Карате клуба „Винер Чиви“ из Шапца Вук Марковић постао је током викенда шампион Балкана на шампионату нашег полуострва приређеном у Поречу (Хрватској). Он је постао шампион у категорији пионира (2010. годиште) до 45 кг. Шапчани из истог клуба освојили су још два одличја, две бронзе. Трећи на Балкану су Милош Бота (пионири, 2010. годиште, тежи од 50 кг) и Вукашин Опанковић (пионири, 2011. годиште, до 40 кг).

На Шампионату је наступило више од 900 бораца, представника десет Карате савеза са Балкана.

Вук Марковић (фото Н.С.)


Момчило до финала
Момчило Гајић, рвач шабачког „Витеза“ донео је сребрно одличје из Суботице са Купа Србије у рвању Грчко-римским стилом, конкуренција сениора. У категорији до 67 кг Момчило је савладао два борца, Поча и Стојчића, пре финала где је у доброј борби поражен од репрезентативца Србије и званично седмог рвача света Себастијана Нађа.

Илија Петровић (категорија до 130 кг) и Угљеша Гајић (до 67 кг) поражени су у првом колу и нису имали прилику за репасаж. Гавриловић је победио Угљешу, док је Девић савладао Петровића. Укупно је наступило 110 сениора из 15 клубова Србије.

Момчило на постољу

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa