Инфо

21. октобар 2021.21. окт 2021.
У борби за елиту (фото: С.С.)

У борби за елиту (фото: С.С.)

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Мало предаха, много изазова

Још навијачи Мачве славе успех у Зајечару, а већ јуче су играли нови меч, на свом терену против Златибора, одложени 12. кола. Ако је после кикса пртив Митровице постојао страх од пада, играчи у црвено-црном су га одгнали успесима у низу и опет су у врху, а уколико су победили јуче Златиборце попели су се на друго место. Били су фаворит, не знамо исход у овом тренутку, ви знате, но надамо се да ће играчи имати приступ као у Зајечару и да ће уважити поруку младог тренера који их предводи.

-Свака утакмица је ново доказивање. Презадовољни смо досадашњим учинком, али ћемо наставити искључиво у колико свакој наредној утакмици приђемо као најважнијој од свих где морамо да покажемо пуну снагу, без обзира које на другој страни. Поносан сам на ове младе момке, потрудићемо се да задржимо висок ниво до краја године и уколико успемо, можда и на пролеће нападнемо Супер лигу – рекао је Борис Савић, тренер Мачве.

Тимок – Мачва 0:1 (0:0)
Зајечар. Гледалаца: 400. Главни судија: Саша Ранисавић (С. Митровица); помоћници: Живковић (Крагујевац) и Хрутка (Београд). СТРЕЛЦИ: Марјановић (Мачва) у 78. минуту. ЖУТИ КАРТОНИ: Божовић, Стајковић (Тимок); Тојчић, Стевановић (Мачва).
ТИМОК: Јовановић, Кнежевић, Пантић, Драгићевић (Кингсли), Јовановић, Николић (Качар), Рудић, Стајковић, Анђеловић, Божовић, Рошевић.
МАЧВА: Манојловић, Тојчић, Пешић, Јевтић, Поповић, Белић (Чворић), Адамовић, Стевановић, Мијаиловић (Арамбашић), Гигић (Тримановић), Марјановић (Мићановић).


Већ у суботу гостује ИМТ као нова прилика за доказивање. Борис Савић је као тренер остварио велике успехе са овим клубом, увео их у други ранг, а старији љубитељи познају тим и из прошлости. Играо је и против Мачве и против шабачког Радничког у време бивше државе. Неколико играча Мачве је играло у Раковици. Данас је део клуба један бивши играч Шапчана Лазовић. Иако се нико не издваја посебно, могу се навести Лучић и Стефановић, али и неколико искусних попут Стефановића и грчког интернационалца Тсиновитиса. Имали су добре мечеве, бледе против екипа из врха, где је и Мачва, а упозорење је боља игра на гостовању где су трећи тим лиге!. У среду у Купу Мачва игра у Ивањици, а викенд који следи је дерби против Младости у Новом Саду.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa