Инфо

27. октобар 2011.27. окт 2011.
ТРИ ДАНА МОДЕ И ЛЕПОТЕ

ПРВИ МОДНИ САЈАМ

У бившем Дому војске у Шапцу за викенд ће бити одржан први Сајам моде и лепоте. Учествује преко 40 излагача. Планиран богат пропратни културно уметнички програм. Најављен сајамски попуст
Након четири године организације Фасхион даy, и позитивног искуства са првом шабачком Ноћи куповине, решили смо да у Шапцу организујемо и први Сајам моде и лепоте. Он ће трајати три дана. Од 28. до 30. октобра, од 12 до 20 часова у бившем Дому војске биће уприличен разноврсни програм. Идеја водиља нам је била да на једном месту окупимо све произвођаче из модне и козметичке индустрије, струковне школе, фризерске салоне. Спојимо произвођаче и продавце, али и грађане Шапца који ће уживати у изложеним одевним предметима, али и у најављеним попустима ““ рекао је директор Туристичке организације Шабац Драгојло Лазић, и напоменуо да је реч о манифестацији која нема само културно уметнички већ и привредно туристички значај за Град.
Промотерка манифестације Катарина Јокановић, објаснила је да ће на предстојећем Сајму бити спојене модна и козметичка индустрија, те да ће посетиоци поред модних ревија и куповине моћи да уживају и у пригодном културно уметничком програму.
- Прва два дана су модна, док је трећи и модни и козметички. Излагачи су нам обећали да ће сва роба на штандовима моћи да се купи уз одређене сајамске попусте. Поред одеће, имаћемо изложбе накита, фотографије, слика, мини концерте. Дакле, свим нашим суграђанима обећавамо, пре свега добру забаву, каже Јокановићева.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa