Инфо

28. октобар 2021.28. окт 2021.
Клуб читалаца за младе
Библиотека Шабачка и Школа примењених уметности

Клуб читалаца за младе

Сјајна иницијатива младих чека своју реализацију. Придружите се и ви уколико сте ученик Школе примењених уметности и волите књигу и дружење! Библиотека шабачка вас жељно ишчекуј
Неколико ученика Школе примењених уметности, на челу са Анђелом и Урошем, дошло је на веома занимљиву идеју. Желели су да окупе вршњаке из своје школе и да заједно бирају књиге које ће читати како би касније размењивали мишљења о прочитаном. Тако је формиран Клуб читалаца. Библиотека шабачка се труди да буде подршка младима и да их мотивише у реализацији њихових замисли. И овај пут смо заједнички осмислили начин да читање буде што инспиративније.

У координацији са професорком књижевности, Бојаном Јовановић, заинтересовани ученици ће се окупљати и своје утиске о књигама делити у најразличитијим просторијама и куцима Библиотеке. Простор ће бирати у складу са тематиком књига како би што верније осетили атмосферу прочитаног


У координацији са професорком књижевности, Бојаном Јовановић, заинтересовани ученици ће се окупљати и своје утиске о књигама делити у најразличитијим просторијама и куцима Библиотеке. Простор ће бирати у складу са тематиком књига како би што верније осетили атмосферу прочитаног. У свему томе ће им помагати библиотекарка Александра Ердевички Томић. Своје читалачке импресије ће моћи да деле са другима и преко сајта Библиотеке и на тај начин ће помоћи другим читаоцима у потрази за жељеном књигом.

Сјајна иницијатива младих чека своју реализацију. Придружите се и ви уколико сте ученик Школе примењених уметности и волите књигу и дружење! Библиотека шабачка вас жељно ишчекује.
Библиотека шабачка

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa