Инфо

28. октобар 2021.28. окт 2021.
Јединство, слога и знање
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА У ШАПЦУ ОБЕЛЕЖИЛА СЛАВУ

Јединство, слога и знање

За годину дана колико смо на челу града показали смо да грађани могу много да очекују од нас, да смо много тога већ урадили, а да ћемо у наредном периоду радити у интересу града и суграђана, рекао је градоначелник Шапца Александар Пајић
Градски одбор Српске напредне странке, 27. Октобра, је обележио славу Свету Петку. Славски колач су поломили повереници странке за Шабац у присуству ужег чланства и поштовање епидемијских мера.
Повереник СНС и градоначелник Шапца Александар Пајић честитао је славу свима који славе.
-Велики празник, али због опште епидемиолошке ситуације окупили смо мали број људи. Желимо овај дан да обележимо на достојанствен начин и да покажемо да јединство, слога и велико знање које поседују они који су дошли на власт, имају свој пут. За годину дана колико смо на челу града показали смо да грађани могу много да очекују од нас, да смо много тога већ урадили, а да ћемо у наредном периоду радити у интересу града и суграђана. СНС, не само у Шапцу, него у читавој земљи показује велику озбиљност и одговорност за оно што ради и што обећава. Резултати су оно што нас одлукује. Сигуран сам да ће СНС у наредном периоду правити још боље резултате како у граду, тако и у Србији, рекао је Александар Пајић.

Повереник Бобан Бирманчевић истакао је да је овај дан права прилика не за окупљање, него за сабирање.

-Управо то и радимо на дан када следимо дело Свете Петке, да свако уради оно што може на свом, нивоу свог комшилука, своје месне заједнице, градске управе и државе, да помогнемо свима којима је помоћ потребна. Да се сабирамо, да нас за следећу славу буде још више. Позивам све да се сабирамо и у борби са короном. Озбиљан противник и на данашњи дан морамо да поменемо то и да заједно победимо ту опасну болест. Са друге стране хајде да се сви заједно боримо за наш лепши Шабац, лепше месне заједнице и лепшу Србију, рекао је Бобан Бирманчевић.

Повереник Радивоје Мићић је подсетио да је Света Петка српског порекла и заштитница српског народа. Пожелео је свим грађанима Србије, пре свега добро здравље.

-Верујем да је ова светитељка помогла руководству града Шапца, СНС, целом српском народу у овом тешком моменту. Требају нам овакви заштитници који су српског порекла и који ће се молити Господу за спас српског народа од ове пошасти која је наишла. Желим руководству града Шапца на челу са градоначелнику да до следеће славе још боље радимо и постигнемо још боље и видљивије резултате, рекао је Радивоје Мићић.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa