Инфо

28. октобар 2021.28. окт 2021.
28 топлих кућа по стандардима
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

28 топлих кућа по стандардима

Локална самоуправа Општине Владимирци уз помоћ министарства рударства и енергетике по систему, речено учињено, склопили су уговоре о суфинансирању са 28 домаћинстава о додели бесповратних средстава крајњим корисницима. Средства се односе за замену старе столарије која ће бити замењена новом по евро стандардима, задовољно тврди челни човек општине Горан Зарић:

„Лепо је бити део ове приче ако знамо колико се расипа енергије услед дотрајале столарије. То је само један од корака а у оквиру могућности да помогнемо житељима наше општине да на овај начин дођу до оптималнијих услова живота на вековним огњиштима, уз захвалност и министарству, ето прилике да све одену у ново савремено рухо, задовољно је говорио председник Општине Владимирци.



Није крила задовољство ни начелница општинске управе Славица Мирковић истичући да се ради о послу вредном 2 милиона динара а да ће реализација почети за који дан:
„Склопљени су уговори по којима половину неопходних средстава обезбеђује Mинистарство и наша локална самоуправа , а другу половину крајњи корисник . Тако се грађанима бригом о њиховим трошковима за топлотну енергију директно помаже да живе и удобније на територији своје општине, речи су начелнице.
У низу актуелних дешавања како се ближи зима и интензитет расте како би се изашло потребама грађана у сусрет.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa