Инфо

18. новембар 2021.18. нов 2021.
Без грешке у Каћу: У. Тодоровић

Без грешке у Каћу: У. Тодоровић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Императив победе

Половичан учинак у два тешка меча, два дербија, могао би бити оцењен као солидан за шабачке рукометаше, а уколико оправдају улоге фаворита у преосталим дуелима, плеј оф неће бити угрожен. Игра против Црвена Звезде је пример наступа какав ће водити до доигравање за титулу, али и конкурентност у свим мечевима, а добар наступ против Војводине засенили су „празни“ минути крајем првог и средином другог полувремена, одводећи у пораз.

Војводина је сигурна, а за три преостала места боре се четири екипе. Југовић и Обилић су убедљиво најслабији, те без обзира да ли им је домаћини или гости, пле оф такмац мора да освоји бодове. Уколико то учине Шапчани, плеј оф је обезбеђен, јер уз четири бода вишка у односу на Звезду, имају и бољи међусобни однос. Ипак, није циљ остварити две победе у четири меча.

Металопластика - Војводина 20:22 (11:11)
Сала Гимназије. Гледалаца: 800. Судије: Стојковић и Николић (оба Лесковац). Седмерци: Металопластика 6(5); Војводина 2(1). МП 14; Војводина 14 минут.
МП: Павковић, Додић 2, Јевтић, Н. Миловановић 2, Ћосић, Срдановић 3, Ф. Миловановић, Аиди 2, Антонијевић 1, Иванић, Арсић (12 одбрана), Цвијановић, Тодоровић, Брајовић 5(3), Миленковић 2, Мештер 2(2).
ВОЈВОДИНА: Куртеш, Милић 1, Мирковић, Прибак, Оцвирк 2, Вуковљак, Веркић 1 (10 одбрана), Миленковић 3, Рађеновић, Ратковић 4, Томић 5, Николић 2, Кљајић 2 (1), Буњевчевић, Шотић 2.


-Честитке свима, ми радимо на свој начин и спремамо се за даље. Није крај циљева плеј оф, већ борба и доказивање у свакој утакмици, односно победа у сваком дуелу, без обзира на ситуацију на табели. Форма мора бити у успону, да у плеј офу буде врхунац. Можемо још боље и то ћемо доказати – рекао је Вукашин Антонијевић, првотимац Шапчана.

Каћани су познато име, уз неколико познатих играча, али имају само једну победу и њихова реалност је плеј аут и борба са Обилићем, Спартаком, Мокром Гором за опстанак. Шест бодова у четири кола је теоретски надокнадиво, али не и реално. Чувени „Храм“ је њихова снага, али је квалитет ипак на страни Металопластике.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa